Verzending
Je bestelling wordt z.s.m. na ontvangst van betaling en in ieder geval tussen 1-2 werkdagen verzonden. Afhankelijk van de post wordt je bestelling dan 1-2 dagen later bezorgd (zondag en maandag niet). Per mail ontvang je een verzendbewijs met een eventuele track & trace code bij een pakket. Mocht er toch onverhoopt een product niet op voorraad zijn dan nemen we contact met je op.

Wil je je bestelling voor een bepaalde datum binnen hebben, neem dan contact met mij op via hello@giftology.nl dan kan ik mijn best hiervoor doen, zodat je het op tijd in huis hebt.

Aangepaste levertijden
December staat in het teken van vele feestdagen en dat betekent dat ze bij de post een afwijkend schema hebben van bezorgen. Daarom kan je bestelling langer duren dan dat je gewend bent. 

Verzendkosten Nederland
De verzendkosten voor een luchtenvelop zijn vanaf € 2,00,  een brievenbusdoosje vanaf 4,10 en voor een groter pakket vanaf € 6,15. De verzendkosten vervallen bij een bestelling boven de € 75,00

Verzendkosten België
De verzendkosten voor brievenbuspost zijn vanaf € 4,50 en voor een groter pakket vanaf € 9,00. 

Ophalen
Wil je je bestelling bij mij thuis ophalen? Kies bij de verzendopties voor ‘ophalen’. Je betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. Neem even contact met mij op, wanneer je langs wilt komen aan het Anjerplein 54 in Haren. 

Over ons
Contact
Verzendinformatie
Account

Maak een account aan of log in op uw account om te kunnen profiteren van kortingen en beloningen.

Wishlist
0